Verzenden en retourneren - Lipolymfoedeem Kliniek

Lipolymfoedeem kliniek

Verzenden en retourneren

Verzenden

(oktober ’23: wegens omstandigheden zijn de leggings tijdelijk alleen in de praktijk verkrijgbaar.)

Wij verzenden de MP Lipoedeem Legging 2x per week. De verzending vind plaats met Post NL. Mochten wij hiervan afwijken dan stellen wij jou hiervan per mail op de hoogte. Post NL levert normaal gesproken de eerst volgende werkdag binnen Nederland.

Retourneren

Als je onverhoopt toch niet zo blij bent met je bestelling dan is het mogelijk om deze retour te sturen. Dit kan alleen indien de legging een confectie legging is en niet gedragen of beschadigd is. Verder moeten de legging in de originele verpakking zitten.

Je hoeft geen reden aan te geven maar dient de retourzending wel vooraf te melden via: webshop@lipolymfoedeem.nl. Dit dien je binnen 14 dagen na ontvangst te doen.

Hiervoor mag je ons retourformulier gebruiken.

Zodra wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen zul je het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten terug ontvangen. De kosten voor de retourzending – evenals het risico tijdens de retourzending – zijn voor jouw eigen rekening. Retourneren moet binnen 14 dagen nadat je de legging hebt ontvangen.

Wil je de bestelde legging ruilen voor een andere legging? Dan kan dat uiteraard. Ook hiervoor mag je gebruik magen van ons retourformulier, zodat we het voor je in orde kunnen maken.

Artikelen die verkeerd zijn geleverd ruilen wij kosteloos om. 
webshop@lipolymfoedeem.nl

Lipolymfoedeem Kliniek draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders