Inschrijving webinar - Lipolymfoedeem Kliniek

Lipolymfoedeem kliniek

Wordt je eigen lipoedeem expert!

Webinar bijwonen?

NOTE! OP DIT MOMENT ZIJN ER EVEN GEEN WEBINARS

Lipoedeem is een aandoening met bijzonder veel verschillende klachtpatronen en fases. Voor iedereen, voor elk lichaam, is dit anders. Daarom is het belangrijk om je eigen lipoedeem expert te worden!

Met de drie verschillende modules uit de lipoedeem academy kom je al een heel eind. Maar wil je nu extra kennis vergaren ter aanvulling óf juist vooraf weten of de academy voor jou ook geschikt is, meld je dan aan voor een webinar. 

Voor het webinar werk ik met verschillende levels. 

Elke dag minimaal een halfuur stevig wandelen is heel effectief voor lipoedeem

Ervaringen

Webinar levels

De webinars zijn geschikt voor elk niveau. Weet jij nog helemaal niets van lipoedeem, maar vermoed jij wel dat jij het hebt (of iemand in je omgeving) meld je dan aan voor level 1.  Weet jij dat je lipoedeem hebt én heb je ook al enige kennis, volg je de lipoedeem academy of ben je bij mij onder behandeling (geweest), meld je dan aan voor level 2.

De webinars worden op verschillende data en tijden gegeven. Er is dus altijd een mogelijkheid om voor een geschikte datum te kiezen. 

Level 1

Weet jij nog niet zo veel van lipoedeem, heb je een vermoeden dat je het hebt. Of weet je net dat je lipoedeem hebt, maar heb je nog weinig kennis of ervaring?

NOTE! OP DIT MOMENT ZIJN ER EVEN GEEN WEBINARS

Level 2

Weet jij dat je lipoedeem hebt én heb je ook al enige kennis, volg je de lipoedeem academy of ben je bij mij onder behandeling (geweest), meld je dan aan voor level 2 NOTE! OP DIT MOMENT ZIJN ER EVEN GEEN WEBINARS

Heb je vragen?

Stel ze gerust, dat is Gratis en vrijblijvend

We proberen binnen enkele werkdagen je vragen te beantwoorden.

Lipolymfoedeem Kliniek draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders