Lipoedeem academy - Lipolymfoedeem Kliniek

Lipolymfoedeem kliniek

Lipoedeem Academy

Lipoedeem Academy

Wat goed dat je hebt gekozen voor de Lipoedeem Academy. Je eerste stap is gezet naar:

De Lipoedeem Academy

Leef    Eet    Slaap

Modules voor meer grip op jouw Lipoedeem

Lipoedeem is een chronische aandoening aan de benen, armen of taille.  Lip staat voor lipiden= vet en oedeem staat voor vocht. Lipoedeem is een vet in combinatie met vocht probleem. Er is inmiddels het een en ander over bekend, maar het meeste weten we (nog) niet of niet zeker. Waarom komt het bij de één wel tot uiting en bij de ander niet? Waarom is afvallen zo lastig? Dit zal jouw vast niet onbekend in de oren klinken.

Zoals eerder aangeven heb ik inmiddels behoorlijk wat ervaring met deze doelgroep. Ik merkte ook vaak dat deze vrouwen dezelfde klachten hadden: problemen met hun gewicht, pijnlijke benen, moe, slecht slapen, niet lekker in het vel zitten en ga zo maar door. Hier ben ik mij de afgelopen jaren in gaan verdiepen. 

Helaas is lipoedeem niet te genezen. Maar klachten verlichten en het leven met lipoedeem leefbaar maken is absoluut mogelijk. Ik vind het belangrijk dat jij weet hoe jouw (lipoedeem) lichaam werkt, hoe het één het ander in stand houd en waarom je bijvoorbeeld bepaalde dingen NIET moet eten. Want het is jouw lichaam en jij hebt de regie en alleen jij bent hier verantwoordelijk voor. Dus ik help jou om jouw eigen Lipoedeem Expert te worden. Hieronder staan 3 modules om jouw lipoedeem onder controle te krijgen.

Elk van de 3 modules zijn specifiek gericht op Lipoedeem, want daar gaat het om.
Je kan ze los volgen, maar ook alle 3.

Module Slaap!

Inhoud:

Deze module is samengesteld specifiek voor vrouwen met lipoedeem of lipolymfoedeem. Hij bevat kennis, oefeningen en tips, zodat jij zelf aan de slag kan. Want jij bent jouw eigen kracht en op weg jouw eigen Lipoedeem Expert te worden!

Module Eet

Inhoud:

Deze module is samengesteld specifiek voor vrouwen met lipoedeem of lipolymfoedeem. Hij bevat kennis, informatie en tips, zodat jij zelf aan de slag kan. Want jij bent jouw eigen kracht en op weg jouw eigen Lipoedeem Expert te worden!

In deze module behandelen we:

Module Leef

Inhoud:

Leefstijl. Een hot item tegenwoordig. Maar laten we eens beginnen met leven. Want in het leven zit leefstijl.
Deze module is samengesteld specifiek voor vrouwen met lipoedeem of lipolymfoedeem. Hij bevat kennis, informatie en tips, zodat jij zelf aan de slag kan. Want jij bent jouw eigen kracht en op weg om jouw eigen Lipoedeem Expert te worden!

In deze module leer je: 

Ervaringen

Veel gestelde vragen

Op regelmatige basis geef ik webinars. Deze zijn verdeeld in 2 niveaus: niveau 1 voor als je denkt dat je lipoedeem hebt en/of er nog niet zoveel vanaf weet. Niveau 2 voor als je al (langere tijd) weet dat je lipoedeem hebt en je je er al in verdiept hebt, al traject(en) hebt ondergaan of er al aardig wat vanaf weet. Na deze webinars kan je al de eerste stappen gaan zetten om jouw eigen Lipoedeem Expert te worden, want je kan al zelf aan de slag! Je kan er ook voor kiezen om de modules: Leef, Eet, Slaap te kopen voor nóg meer verdieping en de volgende stap voor jou om jouw eigen Lipoedeem Expert te worden.

Door het volgen van de webinars heb je een bepaalde “basiskennis” op jouw niveau. Je kan er daarna voor kiezen om alle 3 de modules te kopen, of een specifieke module. Het kan ook zijn dat je na het volgen van de webinar helemaal geen behoefte hebt aan 1 van de 3 modules omdat je gelijk al aan de slag kan.  Je kan uiteraard gelijk een module kopen, maar het eerst volgen van een webinar geeft meer verduidelijking.

Nee, zowel de webinars als de modules worden niet vergoed.

Er bestaat een mogelijkheid om de aangeschafte webinar terug te kijken. Vraag even naar de mogelijkheden hiervoor.

Als je twijfelt of je wel lipoedeem/ lipolymfoedeem hebt dan is het verstandiger om eerst een afspraak te maken voor een intake gesprek met lichamelijk onderzoek. Het zou namelijk zonde zijn als blijkt dat jij geen lipoedeem/ lipolymfoedeem hebt maar een andere aandoening maar wel de webinars en modules hebt gekocht.

Lipolymfoedeem Kliniek draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders